Online Kardiológiai konzultáció

Online Kardiológiai konzultáció

A tanácsadással nagy segítségére lehetünk régi és új betegeinknek, akik kardiológiai panaszokkal fordulnak hozzánk.

A koronavírus miatt kialakult járványhelyzetben került előtérbe az online video távkonzultáció, mely keretében biztosítható volt pácienseink biztonságos körülmények között folytatott folyamatos kontrollja. 

Mivel a virtuális térben zajló távkonzultációhoz nincs szükség arra, hogy az orvos és a páciens személyesen találkozzon, a lehetőségek valamelyest korlátozottak a diagnózis felállítása szempontjából, tanácsadással viszont így is nagy segítségére lehetünk azoknak a régi és új betegeknek, akik kardiológiai panaszokkal fordulnak hozzánk. Ez a lehetőség azért különösen fontos a pándémia után is, mert a magas vérnyomással, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedéssel élők fokozottabb kockázatnak vannak kitéve, szükségük lehet tanácsokra, újabb leleteik értékelésére.

Mikor érdemes élni az online kardiológiai távkonzultáció lehetőségével?

  • Gyakori fejfájás, szédülés jelentkezésekor, szapora vagy szabálytalan szívverés, szívritmuszavarok jelentkezésekor, illetve időnként, fizikai terhelésre és bizonyos stresszhelyzetekben visszatérő mellkasi panasz esetén. Váratlanul fellépő, nem szünő, intenzív mellkasi panasz esetén sürgősen forduljanak a sürgősségi ellátáshoz!
  • Ha szükségünk van a korábbi személyes vizitet követő online kontrollra, az időközben elkészült új leletek megbeszélésére.
  • Amennyiben segítségre van szükségünk gyógyszerbeállítással kapcsolatban, illetve ha szeretnénk megmutatni a vérnyomás naplónkat a szakorvosnak.
  • Lehetőség nyílik a korábbi vizsgálatok eredményeinek kiértékelésére, laborvizsgálatok, ultrahang, MR, CT vagy röntgen leletek értelmezésére.

Időpontot foglalhat online, vagy hívja a következő telefonszámot +36-30-942- 6903, vagy írjon a kardiologiabuda@gmail.com e-mail címre.